Želite da radite posao koji vas ispunjava, u zdravoj atmosferi i u timu ambicioznih i profesionalno orijentisanih ljudi, gde se zaista vrednuju marljivost, integritet i poštenje.

Postanite deo našeg tima!

O kompaniji

Kompanija Smitran Auto je privatna kompanija sa najdužom tradicijom na prostorima bivše Jugoslavije čija je osnovna delatnost distribucija starter akumulatora. Smitran Auto je uvoznik i distributer svetski poznatih brendova akumulatora Energizer, Varta, Optima, a u raspolaže i paletom privatnih brendova među kojima su u Srbiji najprepoznatljiviji Firecell i Mustang akumulatori. Pored akumulatora Smitran Auto je distributer automotive sijalica i dodatne opreme i predstavnik je robnih marki Mayer i Osram.

Kompanija posluje preko svoja četiri distributivna centra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a u svoj tim zapošljava vozače, magacionere, servisere, prodavce, komercijaliste, administratore, grafiičke dizajnere i ljude raznih drugih profesija.

Naše proizvode možete naći u preko 600 prodajnih objekata širom Srbije.

Razlozi za konkurisanje

Smatramo da samo zadovoljan pojedinac može da doprinese uspehu kolektiva. U kompaniji Smitran Auto ljubomorno čuvamo to naše zadovoljstvo. Zbog toga nastojimo da zaposlimo, razvijemo, unapredimo i zadržimo kadrove sa potencijalom, kao i da kreiramo prijatno i podsticajno radno okruženje.

Inovativnost, istrajnost, briga o ljudima, pobednički mentalitet i lična odgovornost su vrednosti koje podstičemo i cenimo jer smatramo da su one osnova izvrsnosti i napretka.

Svesni smo važnosti motivisanih i stručnih kadrova, te nam je profesionalni razvoj zaposlenih jedan od prioriteta.

Unapređenje zaposlenih unutar kompanije je jedan od naših najvažnijih principa. Ponosimo se činjenicom da je većina naših menadžera napredovala sa nižih pozicija u firmi. Naši zaposleni znaju da kvalitetan rad i inicijativa dovode do preuzimanja odgovornijih i složenijih zadataka.

Lista poslova

  • Pozicija
    Mesto
    Opis
    Datum isticanja
  • Nema aktuelnih otvorenih pozicija!