O nama


-

Smitran Auto doo je lider u prodaji i distribuciji starterskih akumulatora u Srbiji. Kompanija je uvoznik i distributer svetski poznatih brendova Energizer i Varta, a takođe raspolaže i paletom registrovanih privatnih brendova među kojima su u Srbiji najpoznatiji Firecell i Mustang akumulatori što našu ponudu čini najširom i najraznovrsnijom u regionu. Smitran Auto takođe razvija segment automotive sijalica i dodatne opreme i predstavnik je robnih marki Mayer i Osram.

-

                   

-

Pored prodaje Smitran Auto se u okviru svog sektora ekologije bavi i sakupljanjem otpadnih akumulatora. Ovu poslovnu aktivnost obavljamo u skladu sa zakonima Republike Srbije čiji smo ovlašćeni sakupljač, transporter i skladištar opasnog otpada. To omogućava našim kupcima da sa nama imaju potpuno zaokružen proces nabavke novih i odlaganja starih akumulatora.

-

-

Kompanija posluje u skladu sa ISO standardom i poseduje sertifikate koje možete pronaći u fascikli u prilogu:

Kompanija Smitran Auto, koju čini tim radno motivisanih i profesionalno orijentisanih ljudi raspoređenih u sektore logistike, servisa akumulatora i prodaje, obavlja svoju delatnost iz distributivnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

-

-

Smitran Auto nudi najbolja rešenja za male trgovce i servise, korporativne korisnike, javna preduzeća i velike trgovinske lance.

-

-

                 

-

-