ENERGIZER AGM I EFB AKUMULATORI - ZA VOZILA SA START - STOP TEHNOLOGIJOM

ENERGIZER® Premium AGM

Pruža snagu koja vam je potrebna za naprednu Start-Stop tehnologiju. Sa Energizer® Premium AGM akumulatorima ste sigurni da ćete uvek imati svu potrebnu energiju. Jedinstvena konstrukcija AGM akumulatora u kome se elektrolit čuva u oblozi od mikro staklenih vlakana, te je stoga iskorištenost zapremina ćelije veća, može sasvim lako podneti eksploataciju i u teškim uslovima opterećenja koja prelaze 4.500 vati. Ovo se posebno odnosi na vozila u gornjem srednjem segmentu i segmentu luksuznih vozila koja sadrže brojna elektronska pomagala i sigurnosne uređaje.

Energizer® Premium AGM akumulatori su savršeno rešenje za vozila koja poseduju naprednu Start-Stop tehnologiju s regenerativnim kočenjem i dodatnim tehnologijama koje štede gorivo.

Odlučujući se za kupovinu Energizer® Premium AGM akumulatora odlučujete se za vrhunski tehnološki proizvod koji je zaradio poverenje vodećih svetskih proizvođača automobila, koji ga koriste u prvoj ugradnji kod opremanja svojih najzahtevnijih modela kao što su, na primer, mikro-hibridni modeli vozila.

Prednosti Energizer® Premium AGM akumulatora na prvi pogled:

-  Izvrsna stabilnost i izdržljivost ciklusa punjenja i pražnjenja

-  Dvostruko brže dopunjavanje nego kod konvencionalnih akumulatora

-  Zatvoren sistem - potpuno bez održavanja

-  Pojačana snaga hladnog starta

-  Visoka otpornost na vibracije

-  Sistem sa ventilom za pritisak radi potpune bezbednosti

-  100 % otporan na izlivanje i curenje elektrolita

-  Savršen akumulator za uslove visoke potrošnje energije u taksi vozilima

-  Najnovija tehnologija za napredna vozila sa Start-Stop tehnologijom

Pregled tipova akumulatora

ENERGIZER® Premium EFB

Pružaju savršen start za automobile sa Start-Stop tehnologijom. Ako posedujete vozilo s najnovijom Start-Stop tehnologijom, već znate šta je dobro za životnu sredinu. Smanjenjem emisije CO2 gasova i potrošnje goriva kada je motor isključen dok čekate na semaforu, vozite 'na ekološki način'. Da biste pokrenuli vozilo sa Start-Stop tehnologijom, vašem automobilu je potreban pravi akumulator: Energizer® Premium EFB!

Energizer® Premium EFB akumulatori su idealni za upotrebu u vozilima sa standardnom Start-Stop funkcijom, osiguravajući pouzdano napajanje električnih uređaja energijom dok je motor isključen, a istovremeno obezbeđujući i ponovno pokretanje motora za svega nekoliko sekundi. Oni ne samo da se odlikuju cikličnom stabilnošću koja je dva puta bolja u odnosu na konvencionalne akumulatore već istovremeno nude stabilan nivo snage čak i kad su ispražnjeni.

Prednosti Energizer® Premium EFB akumulatora na prvi pogled:

-  EFB (Enhanced Flooded Battery – poboljšana potopljena baterija) tehnologija s jedinstvenim poliesterskim pletivom

-  Dva puta otporniji na duboko ciklično pražnjenje u odnosu na konvencionalne starter akumulatore

-  Brže dopunjavanje u toku vožnje zahvaljujući vrhunskom kapacitetu prihvatanja punjenja

-  Dokazano bez curenja do 55º

-  Duži vek trajanja

-  Bez održavanja

Pregled tipova akumulatora