PROFESIONALNO OBUČENO OSOBLJE

Razvoj tehnoloških sistema danas u odnosu na period od pre 20 godina ne može se meriti.

-

Zapravo, tokom samo dve poslednje godine, broj inovacija na automobilima je veći nego ukupan broj inovacija u prethodnih 30 godina. Tehnologije sad napreduju više nego ikada ranije, a retko ko, kome akumulatori nisu osnovna delatnost može odvojiti dovoljno slobodnog vremena da bi bio upoznat sa svim promenama kako tehnologija tako i zakonskih regulativa.

-

-

Koji je pravi akumulator? AGM ili EFB ili pak SLI. Sa više struje hladnog starta ili sa pojačanim kapacitetom? Zato smo tu mi - profesionalci kojima možete da verujete.

-

Svi zaposleni u kompaniji Smitran Auto su visokomotivisani i kontinualno se obučavaju. Svaki naš serviser je ekspert u svojoj oblasti. Svaki komercijalni predstavnik vas apsolutno može posavetovati oko izbora pravog akumulatora ili bilo kakvog problema sa akumulatorom.

1111111

Jeste li znali da je tokom 2018 godine u proizvodnji novih automobila 8 od 10 danas proizvedeno sa start - stop sistemom? Svi ovi automobili imaju BMS (Battery Management System) i zamena akumulatora kod tih vozila mora biti obavljena uz profesionalnu servisnu podršku.
-
Gotovo svaki automobil proizveden od 2000. godine ima nekakvu vrstu on-board računara. Punjači za telefone, tablete, laptop računare, ugrađena podrška za mobilne telefone, satelitska navigacija, veliki elektronski displeji, ABS, ESP... Gotovo svaki automobil proizveden od 2010. godine ima bar jednu od ovih funkcija, a sve su one dramatično pod stresom ukoliko akumulator na vozilu nije odgovarajući.

-

-

Kod kamiona i velikih drumskih krstarica došlo je do dramatičog povećanja broja potrošača.

-

Svet se umrežava. Kamioni su danas tri puta više na putu nego pre 15 godina. To znači da su i servisni intervali ređi. Vozačima kamiona danas život je potpuno drugačiji nego što je bio pre 15 godina. Kamion je danas opremljen raznim hoteling funkcijama i akumulator na kamionu mora obezbediti energiju za mnogo toga što pre samo 15 godna još nije ni izmišljeno.

-

-

Da li znate šta znači pojam stratifikacija elektrolita? Zašto se dešava i kako je izbeći? Znate li šta je ciklusiranje akumulatora i da konvencionalni akumulator ima u proseku 150 ciklusa, a AGM akumulator do tri puta više?

Razumemo ukoliko ne znate šta znače ovi pojmovi i ako nemate pravi odgovor na ova i mnoga druga pitanja - zato smo mi tu, da vaša vozila i vaši akumulatori nemaju dramatično kraći radni vek i da sačuvate vrednost vašeg biznisa.

-

Kontaktirajte našu servisnu službu i basplatno se konsultujte sa stručnjacima.

-