VRHUNSKI KVALITET PROIZVODA

Podržani od strane vrhunskih proizvođača

-

-

Smitran Auto je partner kompanija koje su proizvođači broj jedan u svojim branšama. Clarios (ranije Johnson Controls) je najveći proizvođač akumulatora i starterskih baterija koji zapošljava više od 140.000 ljudi širom sveta i koji ima najveću i najpotpunije integrisanu proizvodnju baterija za sva vozila, od automobila, preko kamiona, motocikala, plovila pa sve do motornih sanki i motornih kosilica. U proizvodnoj paleti kompanije Clarios posebno ističemo proizvodnju akumulatora za Start - Stop sistemima gde su akumulatori koje distribuira kompanija Smitran Auto prisutni u čak 80 % automobila u prvoj ugradnji. Vrhunski automatizovani proizvodni pogoni kompanije proizvode 1.200.000 akumulatora svake godine.

-

Naš drugi dobavljač akumulatora, kompanija Jasz Plasztik KFT iz Mađarske, može se pohvaliti najmodernijom tehnologijom zahvaljujući tome što ima trenutno od temelja izgrađenu, najnoviju fabriku akumulatora u Evropi. U pogonima ove fabrike proizvode se akumulatori koji su osim na našem tržištu prisutni u svim zemljama Evrope. Ova fabrika se posebno diči proizvodnjom baterija za viljuškare.

Na šta mislimo kad kažemo "vrhunski kvalitet"?

Prodajni progam kompanije Smitran Auto obuhvata proizvode koji su najbolji na svetu, a opet prilagođeni baš za potrebe lokalnog tržišta. Svi proizvodi koje prodajemo su proizvedeni uz upotrebu najmodernijih tehnologija na svetu kod proizvođača koji su ekološki osvešćeni i koji svoj posao rade najbolje u klasi.

-

A zašto smatramo da je kvalitet baš toliko važan?

Akumulatori su za trgovinu vrlo osetljiva roba. To su proizvodi sa garantnim rokom gde tek tokom ekspoatacije dolaze do izražaja stvarni kvalitet izrade i način na koji su akumulatori održavani pre ugradnje. Kroz višedecenijsko iskustvo u trgovini i distribuciji akumulatora imali smo priliku da obiđemo više od 30 evropskih fabrika akumulatora te da upoznamo njihove tehnološke procese i kvalitet krajnjeg proizvoda i konačni izbor proizvoda nije slučajan.

-
Servisna podrška!

Konačno, sa namerom da u najboljem smislu zaštitimo interes trgovaca, a najpre krajnjih potrošača koji su nam ukazali poverenje kupovinom naših proizvoda kompanija Smitran Auto izjavljuje da je serviser i davalac garancije za sve proizvode iz svoje ponude koji se metodologijom i načinom obavljanja servisne delatnosti izdiže van okvira uobičajeno očekivanih normi poslovanja.